Bli medlem i mikrogruppa

Blide medlemmer i mikrogruppa.

Du er selvsagt hjertelig velkommen til å melde deg inn i mikrogruppa til Grenland Flyklubb. For å kunne fly i mikrogruppa kreves det medlemsskap i Grenland Flyklubb og i Norges Luftsportforbund (NLF). Dette ordner man raskest på egenhånd via NLF sine nettsider.

For å melde deg inn i mikrogruppa til Grenland Flyklubb og inn i Norges Luftssportforbund gå inn på NLF sine nettsider: Medlemsinnmelding!

Fyll ut skjemaet på linken over. Husk og velg "Mikroflyseksjonen" under seksjonsfeltet, da vil Grenland Flyklubb dukke opp i klubbfeltet. Velg så Grenland Flyklubb i klubbfeltet. Etter det velger du kategori. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om hvilken kategori du skal velge.

Er du fra før medlem av en klubb som er tilsluttet NLF så kan du endre ditt medlemskap til å gjelde for GFK og mikrogruppa også ved å gå hit: Melwin medlemsendring!

Trenger du hjelp til innmeldingen eller vil at vi skal ordne dette for deg, send en e-post til mikro@grenlandflyklubb.no.

tirsdag
Flau vind, 1.3 m/s fra Nordvest.

onsdag
Klarvær, -2 °C
Flau vind, 0.7 m/s fra Nordvest.
Klarvær