Prøvetime i mikrofly

Nydelig utsikt! Her over Skien by.

Har du lyst til å være pilot på et mikrofly, eller kjenner du noen andre dette kunne vært morsomt for? Da kan du ta kontakt med oss, så skal vi gi deg en flott introduksjon og en opplevelse som vil huskes lenge.

Vi kan tilby deg en introduksjonstur i mikrofly, sammen med en instruktør! Da får du selv prøve å styre flyet med god veiledning. Dette er utrolig morsomt!

Vårt mikrofly har store vindusflater, så her får du sett utrolig masse fra fugleperspektiv! Ønsker du å styre flyet over huset eller hytta? Ikke noe problem, idag er det DU som er piloten!

Vi tilbyr introtur/prøvetur som følger: 30min for 1500kr, eller vi kan friste deg til å fly 60min for 1950kr!

Disse turene kan også bestilles som gavekort, dersom du har noen du vil overraske. Slike turer er avhengig av at instruktør er tilgjengelig, derfor gjøres dette etter avtale.

Er dere en større gjeng som ønsker å fly i tur og orden på samme dag, har vi mulighet til å lage en pakkeløsning for dere. Vi har også et flott klubblokale med kjøkken som kan brukes mens dere venter på hverandre. Ta derfor kontakt med oss, så blir vi enige!

Slik går du frem for å bestille prøvetur
For å bestille prøvetur i mikrofly ta kontakt på mikro@grenlandflyklubb.no . Etterspør så prøvetime i mikrofly.

tirsdag
Flau vind, 1.3 m/s fra Nordvest.

onsdag
Klarvær, -2 °C
Flau vind, 0.7 m/s fra Nordvest.
Klarvær