Grenland Flyklubb
Voldsvegen 204,
3739 Skien
Telefon: 35 54 59 35
E-post: post@
grenlandflyklubb.no
Org.nr. 993543381
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
GFK © 2008 - 2019

Sideoppslag:
Idag
Igår
Siste uke
Denne måned
Totalt

230
1375
8571
17958
3100971
Siden sist oppdatert:
2019-05-19 09:06:30

Site powered by

Sniggabo CMS v.3.3 
Støtt Grenland Flyklubb når du spiller hos Norsk Tipping! Skriv ut dette skjemaet og ta det med til din tippekomisjonær.
 
Eller send SMS med kodeord: GRASROTANDELEN 993543381 til 2020
Logg inn: Bruker id: Passord: Hjelp!

Bli medlem i Grenland Flyklubb
For å kunne fly i Grenland Flyklubb (GFK) kreves det medlemsskap i Grenland Flyklubb og i Norges Luftsportforbund (NLF). Dette ordner man raskest på egenhånd via NLF sine nettsider. Flyr man ikke selv har man mulighet til å bli støttemedlem og slippe unna med en mye lavere kontigent. Støttemedlemer har de samme rettigheter, som for eksempel stemmerett ved årsmøte, som for et seniormedlem. De kan også ha verv i klubben.

Det er som sagt ikke nødvendig å oppfylle kravene til å ha flysertifikat eller ønske om å ta for å bli medlem av klubben. Flere av våre medlemmer er selv ikke aktive flygere, men deltar i klubbens aktiviteter og har mye glede av dette.

I klubblokalet på Geiteryggen er det gjerne folk tilstede i helgene og ellers hver ettermiddag. Det foregår her et uformelt sosialt samvær. I tillegg har vi også flere faste aktiviteter som lørdagskaffe og klubbkvelder.

Grenland Flyklubb ønsker alle nye medlemmer hjertelig velkommen og oppfordrer spesielt kvinner i alle aldre til å delta i et aktivt flymiljø.
 
For å melde deg inn i Grenland Flyklubb og Norges Luftssportforbund gå inn på NLF sine nettsider og meld deg inn:  Medlemsinnmelding!

Fyll ut skjemaet på linken over. Husk å velg motorflyseksjonen eller mikroflyseksjonen under seksjonsfeltet, da vil Grenland Flyklubb dukke opp i klubbfeltet. Velg så Grenland Flyklubb i klubbfeltet.  Etter det velger du kategori. Ta kontakt med oss hvis du er i tvil om hvilken kategori du skal velge.

Er du fra før medlem av en klubb som er tilsluttet NLF så kan du endre ditt medlemskap til å gjelde for GFK også ved å gå hit: Melwin medlemsendring!

Trenger du hjelp til innmeldingen, send en e-post til post@grenlandflyklubb.no eller bruk kontaktskjemaet under.SEND INN DINE SPØRSMÅL/KOMMENTARER HER:

Navn:  *
Epost:  *
Tlf:
Spørsmål:
Kode:  *
 

Felter med * bak seg er påkrevd for å få sendt skjema inn.Hver høst starter klubben teoriundervisning til privatflygersertifikatet. Du kan likevel starte den praktiske flygingen når du selv vil. Ta kontakt!
Les mer »Få deg en prøvetime i et av Grenland Flyklubbs motorfly for kun kroner 1950,-
Mer info her »Hos oss kan du begynne flygingen på mikrofly når som helst på året.
Ta kontakt!
Mer info her »
Mai

19

6-8 juni Jet Power
Hver lørdag - LørdagskaffeOperativ info ENSN
Skien flyplass
Geiteryggen
OBS! Sjekk bildets dato og klokke for gyldighet!

Se større bilde


Tekst og bilder © Grenland Flyklubb 2008 - 2019 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.3