Miljøgruppa trenger nye hjelpere

Miljøgruppa i Grenland Flyklubb består idag av 3 personer. Gruppa har hatt noe frafall men heldigvis også noen tilskudd i løpet av det siste året. Kaffetrakteren og pølsekokeren har gått "varme" de fire siste lørdagene og vi akter å fortsette med det. For å få litt flere å dele oppgavene på søker vi derfor etter flere som vil bidra.

Jobben er igrunn ganske så enkel og består av å rigge klart kaffetrakter, pølsekoker og noen ganger vafler de lørdagene man setter seg opp. Sånn grunnbasis tid er fra 10-11 til 14-15 på lørdager. I tillegg serverer miljøgruppa på klubbkveldene (andre onsdag hver måned) som kommer igang utpå nyåret.

Miljøgruppa har en egen kalender der man selv setter opp de "kaffevaktene" man har kapasitet til å ta. Det hele er selvfølgelig basert på frivillighet, og har man ikke tid på flere uker så har man ikke tid, og det også helt greit. Derfor er det greit å ha endel å dele på.

For de som kanskje ønsker å bidra eller har spørsmål, send en e-post til oss på miljogruppa@grenlandflyklubb.no

Les mer om miljøgruppa her: GFKs miljøgruppe

Kraftig vind
Regn, 3 °C
Flau vind, 1.5 m/s fra Sør.
2.1 mm nedbør.
Regn

Vanskelige kjøreforhold
Regn, 8 °C
Lett bris, 4.9 m/s fra Sør.
2.1 mm nedbør.
Regn