GFK © 2008 - 2021

2021-04-22 12:50:10

Litt om sommerens aktiviteter på Geiteryggen!

Norgesmesterskap i navigasjon og presisjonslanding.
!5 mai (med reservedag 16 mai)

Pilot Poker Run 21. Geiteryggen blir mellomlandingssted for denne ruten 12 juni som går fra Jarlsberg til Gullknapp, Fyresdal, Geiteryggen og tilbake til Jarlsberg.

Så ønsker GLSS med medlemsklubber velkommen til Grenland Airshow 21 august med full fart hele dagen

Norgesmesterskap i navigasjon og presisjonslanding.

!5 mai (med reservedag 16 mai) arrangeres NM i navigasjon og presisjonslanding. Det er ankomst for deltagende fly fra og med onsdag kveld. Torsdag og fredag blir dager for trening. Her kan alle delta som ønsker, og begynn å forberede dere allerede nå med navigasjonstrening og landinger. Påmeldingsinformasjon legges ut så snart den er tilgjengelig.

Pilot Poker Run 21.

12 juni (med reservedag 19 juni er GFK medarrangør til Pilot Poker Run 21.

Geiteryggen blir mellomlandingssted på denne ruten som er tenkt gå fra Jarlsberg, ned til Gullknapp, videre til Fyresdal, Geiteryggen og tilbake til Jarlsberg.

Konkurransen går ut på at hver pilot får utdelt et kort fra kortstokken på avgangsplassen.

Så flyr du til neste flyplass i programmet. Her blir det trekt et nytt kort før du reiser til neste flyplass.

Når du kommer tilbake til start har du vært på tre andre flyplasser og får det siste kortet når du er tilbake til start.

Da har du 5 kort og vinneren har den beste pokerhånden. Blir det uavgjort blir det tradisjonell poker rundt et bord hvor finalistene deltar.

Det blir en liten deltakeravgift som i sin helhet kommer til å gå til et veldedig formål.

Mer info kommer, følg med!!!!!

Grenland Airshow LØRDAG 21 august.

Grenland Airshow arrangeres på Geiteryggen AV Grenland Luftsportssenter, Russian Warbirds of Norway, Grenland Flyklubb og Grenland Fallskjermklubb. Her blir det full fart hele dagen med oppvisningsflyging, rundflyging, kafe og ekte god flyshowstemning. Les mer på denne nettsiden for oppdatert info frem til 21 august. Klikk her

Hos oss kan du begynne flygingen på sportsfly når som helst på året.

OBS! Sjekk bildets dato og klokke for gyldighet!

Se større bilde

Tekst og bilder © Grenland Flyklubb 2008 - 2021 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.3