Grenland Flyklubb
Voldsvegen 204,
3739 Skien
Telefon: 903 61087
E-post: post@
grenlandflyklubb.no
Org.nr. 993543381
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
GFK © 2008 - 2024

Sideoppslag:
Idag
Igår
Siste uke
Denne måned
Totalt

646
2138
22570
42572
5491271
Siden sist oppdatert:
2024-06-17 18:31:07

Site powered by

Sniggabo CMS v.3.4 
Støtt Grenland Flyklubb når du spiller hos Norsk Tipping! Skriv ut dette skjemaet og ta det med til din tippekomisjonær.
 
Eller send SMS med kodeord: GRASROTANDELEN 993543381 til 2020
Logg inn: Bruker id: Passord: Hjelp!

Bli medlem i Grenland Flyklubb


En flott dag med utsikt over Lunde


For å kunne fly i Grenland Flyklubb (GFK) kreves det medlemskap i Grenland Flyklubb og i Norges Luftsportforbund (NLF). Dette ordner man raskest på egenhånd via NIF sine nettsider. Flyr man ikke selv har man mulighet til å bli støttemedlem til en lavere kontingent. Støttemedlemmer har de samme rettigheter, som for eksempel stemmerett ved årsmøte, som for et seniormedlem. De kan også ha tillitsverv i klubben.

 

Det er som sagt ikke nødvendig å oppfylle kravene til å ha flysertifikat eller ønske om å ta for å bli medlem av klubben. Flere av våre medlemmer er selv ikke aktive flygere, men deltar i klubbens aktiviteter og har mye glede av dette.

I klubblokalet på Geiteryggen er det gjerne folk tilstede i helgene og ellers hver ettermiddag. Det foregår her et uformelt sosialt samvær. I tillegg har vi også flere faste aktiviteter som lørdagskafe og klubbkvelder en gang per måned.

Grenland Flyklubb ønsker alle nye medlemmer hjertelig velkommen og oppfordrer spesielt kvinner i alle aldre til å delta i et aktivt flymiljø.
 
For å melde deg inn i Grenland Flyklubb og Norges Luftssportforbund gå inn på NIF sine nettsider (mi.nif.no) og meld deg inn: Ny bruker. eller er du medlem av annen klubb i NIF Log inn
Etter å ha logget deg inn velger du Medlemskap.Så søker du "Finn klubb" Finner Grenlandflyklubb og velger i tillegg enten motor elle Mikro. Ønsker du kun å bli støttemedlem så send beskjed til post@grenland flyklubb.no eller til medlemsansvarlig i NLF så endrer vi dette etter at du er inmeldt.

Er du fra før medlem av en klubb som er tilsluttet NLF så kan du endre ditt medlemskap til å gjelde for GFK også etter at du er innlogget som beskrevet over.

Trenger du hjelp til innmeldingen, send en e-post til post@grenlandflyklubb.no eller bruk kontaktskjemaet under.
SEND INN DINE SPØRSMÅL/KOMMENTARER HER:

Navn:  *
Epost:  *
Tlf:
Spørsmål:
Kode:  *
 

Felter med * bak seg er påkrevd for å få sendt skjema inn.Hver høst starter klubben teoriundervisning til privatflygersertifikatet. Du kan likevel starte den praktiske flygingen når du selv vil. Ta kontakt!
Les mer »Få deg en prøvetime i et av Grenland Flyklubbs motorfly for kun kroner 2400,-
Mer info her »Hos oss kan du begynne flygingen på sportsfly når som helst på året.
Ta kontakt!
Mer info her »
Jun

20

el-flyet LN-ELB til Geiteryggen 20. - 23. juni
Husk ungdomsdag den 24 august 2024Operativ info ENSN
Skien flyplass
Geiteryggen
OBS! Sjekk bildets dato og klokke for gyldighet!

Se større bilde


Tekst og bilder © Grenland Flyklubb 2008 - 2024 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.4