Grenland Flyklubb
Voldsvegen 204,
3739 Skien
Telefon: 903 61087
E-post: post@
grenlandflyklubb.no
Org.nr. 993543381
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
GFK © 2008 - 2023

Sideoppslag:
Idag
Igår
Siste uke
Denne måned
Totalt

768
1193
8630
1961
5080846
Siden sist oppdatert:
2023-09-14 09:07:16

Site powered by

Sniggabo CMS v.3.4 
Støtt Grenland Flyklubb når du spiller hos Norsk Tipping! Skriv ut dette skjemaet og ta det med til din tippekomisjonær.
 
Eller send SMS med kodeord: GRASROTANDELEN 993543381 til 2020
Logg inn: Bruker id: Passord: Hjelp!

Skal du bli pilot?
Grenland Flyklubb ønsker velkommen til informasjonskveld om hva som skal til for å ta «flylappen» i de forskjellige klasser av småfly Torsdag 15 september kl 18:00. Kommer du?

Er du en av de som kikker opp hver gang det kommer et fly over og drømmer om at det var du som satt ved spakene? Grenland Flyklubb gjør denne drømmen til virkelighet for deg hvis du ønsker det. Vi har ledig kapasitet på våre flyskoler med rettigheter til å utdanne piloter på småfly til sertifikattype PPL-A opp til max avgangsvekt på 5700 kg, LAPL-A med max avgangsvekt opp til 2000 kg og Sportsflylisens med max avgangsvekt opp til 472,5 kg (600 kg i løpet av høsten)

Høres dette spennende ut så må du gjerne ta en tur opp til Geiteryggen denne kvelden for å få informasjon om de forskjellige klassene.

Litt om oss: Vi har tilholdssted på Geiteryggen ved siden av terminalbygningen med Norges fineste klubbhus og er ca 140 medlemmer. Vi har et godt og sikkert miljø der medlemmet står i fokus og vi jobber kontinuerlig med flysikkerhet og miljø. Vi har 4 flotte fly innenfor de klassene vi tilbyr utdanning i og disse er til utleie for medlemmene til kostpris når du har lappen intakt.

Litt om deg: Du må ha normal helse og ikke noen sykdommer som kan påvirke din evne til å føre et fly eller noen sykdommer som gjør at du ikke tåler normale høyder. Vi pleier å si at har du legeattest for bil så er det ikke noe problem å få legeattest for fly. Dette stemmer i de fleste tilfeller.

Så er det viktigste kriteriet at du er genuint interessert i fly og luftsport og at du har anledning til å ofre noe tid og penger på denne hobbyen.

Vi oppfordrer også jenter/damer til å besøke oss denne kvelden da denne sporten aldeles ikke er forbeholdt menn. Vi har plass til alle som ønsker å drive med noe som gir utfordringer og glede.

Håper vi ser nettopp deg på Geiteryggen den 15. og at du kan være med på en liten gjennomgang av hva som kreves av både deg og oss. Du får selvfølgelig se på flyene våre og kan avtale tid for en demonstrasjonstur med instruktør hvis du ønsker det. Da kan du fly flyet selv og forsøke å manøvrere og se om dette kan være noe for deg.

Håper vi ser nettopp deg!

Hilsen Leder`n.
Hver høst starter klubben teoriundervisning til privatflygersertifikatet. Du kan likevel starte den praktiske flygingen når du selv vil. Ta kontakt!
Les mer »Få deg en prøvetime i et av Grenland Flyklubbs motorfly for kun kroner 2300,-
Mer info her »Hos oss kan du begynne flygingen på sportsfly når som helst på året.
Ta kontakt!
Mer info her »
Okt

02
Operativ info ENSN
Skien flyplass
Geiteryggen
OBS! Sjekk bildets dato og klokke for gyldighet!

Se større bilde


Tekst og bilder © Grenland Flyklubb 2008 - 2023 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.4