Grenland Flyklubb
Voldsvegen 204,
3739 Skien
Telefon: 903 61087
E-post: post@
grenlandflyklubb.no
Org.nr. 993543381
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
GFK © 2008 - 2024

Sideoppslag:
Idag
Igår
Siste uke
Denne måned
Totalt

644
2138
22568
42570
5491269
Siden sist oppdatert:
2024-06-17 18:31:07

Site powered by

Sniggabo CMS v.3.4 
Støtt Grenland Flyklubb når du spiller hos Norsk Tipping! Skriv ut dette skjemaet og ta det med til din tippekomisjonær.
 
Eller send SMS med kodeord: GRASROTANDELEN 993543381 til 2020
Logg inn: Bruker id: Passord: Hjelp!

Lærerik flyquiz på Geiteryggen
Fredag kveld ble flyquiz nr to gjennomført i stua, med gode rammer for et par hyggelige timer. Hyggelig og lærerikt ble det også for de fremmøtte, som helt tydelig fikk seg et par fagelige overaskelser på slutten.

Quizen var som vanlig delt opp i tre runder. Først var det Flyhistorie - med en god del lokal flyhistorie. Deretter var det fly-gjenkjenning som sto for tur, med 20 bilder av varierende luftfartøy, og hvor deltagerne skulle finne fabrikant, betegnelse samt kallenavn på farkosten. Siste runde var rettet mot det operative ved flyging. Tolking av METAR, huske lokale restriksjoner og prosedyrer i Skien TIZ, sikkerhetsspørsmål rundt det å være på innsiden av gjerdet og andre lignende spørsmål.

Det var ikke så mange fremmøtte at lokalet ble tettpakket, men de 5 som deltok på quiz’n hadde kunnskap nok for en hel  skvadron.  Veldig hyggelig var det at Thomas Myrvik, en utenfor klubben, kom for å være med på moroa. Han er veldig flyinteressert og med mange timer bak flysimulatoren. Hvis flyquiz’n kan bli en arena for rekruttering og utdeling av kunnskap på en morsom måte, så er jo det helt strålende! Ellers var det en god blanding av gammelt og ungt kjøtt,og disse utfylte hverandre på en eksemplarisk måte.

Det var imidlertid lag 1, ved Vebjørn og Ole Jonny, som stakk av med en knusende seier med 106,5poeng, og som fortjent fikk med seg en pose Twist i premie. Det er dog uvisst hvem som vant kampen om de vernede favorittene...
Lag 2 ved Jørgen, Thomas og Ronny fikk en litt kjeikete start, og endte til slutt opp med 82,5 poeng. De fikk imidlertid med seg en schvær melkesjokolade, som de kan suge til seg kunnskap på til neste gang.

Det vil garantert bli mulighet for å delta på en flyquiz igjen, en gang i desember eller januar. Da hadde det vært minst like moro om Du også  fant tid og sted for å delta.


Fotoalbum:
Fly Quiz

Fly Quiz
Fly Quiz
Fly Quiz
Fly Quiz
Fly Quiz
Fly Quiz


Skriv en kommentar til denne artikkelen:
Navn:  *
Kommentar:  *
Kode:  *
 
Kommentarer:Hver høst starter klubben teoriundervisning til privatflygersertifikatet. Du kan likevel starte den praktiske flygingen når du selv vil. Ta kontakt!
Les mer »Få deg en prøvetime i et av Grenland Flyklubbs motorfly for kun kroner 2400,-
Mer info her »Hos oss kan du begynne flygingen på sportsfly når som helst på året.
Ta kontakt!
Mer info her »
Jun

20

el-flyet LN-ELB til Geiteryggen 20. - 23. juni
Husk ungdomsdag den 24 august 2024Operativ info ENSN
Skien flyplass
Geiteryggen
OBS! Sjekk bildets dato og klokke for gyldighet!

Se større bilde


Tekst og bilder © Grenland Flyklubb 2008 - 2024 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.4