Grenland Flyklubb
Voldsvegen 204,
3739 Skien
Telefon: 903 61087
E-post: post@
grenlandflyklubb.no
Org.nr. 993543381
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
GFK © 2008 - 2024

Sideoppslag:
Idag
Igår
Siste uke
Denne måned
Totalt

278
1422
10215
20794
5539109
Siden sist oppdatert:
2024-07-15 14:27:47

Site powered by

Sniggabo CMS v.3.4 
Støtt Grenland Flyklubb når du spiller hos Norsk Tipping! Skriv ut dette skjemaet og ta det med til din tippekomisjonær.
 
Eller send SMS med kodeord: GRASROTANDELEN 993543381 til 2020
Logg inn: Bruker id: Passord: Hjelp!

Velkommen til sportsflygruppa i Grenland Flyklubb


Sportsflyging er i prinsippet slik flyging pionerene praktiserte det i flygingens barndom. Her er det selve flyturen over landskapet, nytelsen av den ubetalelige utsikten og friheten som er hele poenget. Grenland Flyklubb har sin egen sportsflygruppe der du kan ta sportsflysertifikatet og etterhvert leie sportsfly til selvkostpris. Vi forklarer deg hvordan du går frem for å oppfylle drømmen din!

Hva er sportsflyging? | Bli sportsflyger | Lyst på prøvetime? | Kontakt oss |
Sportsflyene våre | Historien om oss | Bli medlem | Filer og dokumenter |

Julehilsen fra mikrogruppa
Hei alle sammen! Ja nå nærmer det seg julehøytiden. En liten hilsen fra mikrogruppa i flyklubben burde da være på sin plass. Bare en liten oppsummering først: Den helt store sesongen har det selvfølgelig ikke blitt i høst. Til det kom vi alt for sent i gang. Fordelen er at da er vi i alle fall klare når varmere og lysere dager kommer.

Vi er jo tross alt heldige. Fly, og det splitter nytt, har vi fått. I tillegg skolesjef, 2 instruktører og skoletillatelse. Varmhangaren har også fått den tiltenkte deleveggen mot kaldhangaren. I tillegg har vi fått et undervisningsrom.

Det er også stor sannsynlighet for at vi får enda en ny instruktør. Frode Sveinungsen fra Nome Flyklubb ønsker å bli mikroinstruktør i klubben. Han er allerede i gang med å lese teorien. Frode er jo seilflyinstruktør i Nome, og bor i Skien. Heldigere kunne vi ikke være.

Det har dessverre ikke blitt så mange timene på LN-YYR i høst. Vær og vind har ikke vært det beste. Den siste tiden har det også vært litt for kaldt. I tillegg er det selvfølgelig en liten ulempe at vi ikke har hatt instruktør som bor i distriktet. Men for all del, de vi har er vi veldig godt fornøyde med! En stor takk til Odd-Tore, Finn Hugo og Rune. Uten disse tre hadde vi ikke fått det til!

Vi har også hatt et par medlemsmøter i høst med bra oppmøte. Vi vil også prøve å få til noen møter utover våren. Selv om vi ikke klarer å få foredragsholdere til hvert møte, kan det være hyggelig bare å komme sammen rundt litt flyprat. Men er det noen som har forslag til møteinnhold, tar vi dette imot med takk!

Flymaskinen har fungert bra. Ikke noe å klage på. Det eneste er headsettene som har skapt litt radioforstyrrelse. Vi henstiller den enkelte til å skaffe egne headsett. På denne måten kan vær og en skaffe seg den kvalitet man måtte ønske. Tror også man på denne måten vil ta bedre vare på dem.
Et medlem har fått utsjekk. Han har sertifikat fra tidligere. I tillegg er en A-flyger straks klar for endelig utsjekk. 2 medlemmer har i tillegg begynt på skoling til sertifikat. Den ene er en tidligere A-flyger, den andre er helt fersk. I tillegg har vi flere som vil begynne ut over våren. 

Vi vil foreta en liten pr. kampanje noe nærmere våren for å prøve å få flere nye elever. Det er ikke tvil om at det er behov for å få takk i noen nye yngre medlemmer!
Vi håper medlemmene vil delta aktivt i det nye året. Selvfølgelig håper vi på mange fine flyturer i vår fine A22.

NB! Husk å følge med på vår fine hjemmeside. Nå er vi også på Facebook! Anders følger opp begge sidene.

NB 2! Minner alle om flymessen i Friedrichshafen 13-16 mars. 10 medlemmer har allerede bestilt hotell. Messen er en av de største i Europa og er vel verdt et besøk.
 
En riktig god jul til nye og gamle medlemmer!
Takk for det gamle året og godt nytt år!

Mvh
Ole JonnySkriv en kommentar til denne artikkelen:
Navn:  *
Kommentar:  *
Kode:  *
 
Kommentarer:Hver høst starter klubben teoriundervisning til privatflygersertifikatet. Du kan likevel starte den praktiske flygingen når du selv vil. Ta kontakt!
Les mer »Få deg en prøvetime i et av Grenland Flyklubbs motorfly for kun kroner 2400,-
Mer info her »Hos oss kan du begynne flygingen på sportsfly når som helst på året.
Ta kontakt!
Mer info her »
Jul

18

Husk ungdomsdag den 24 august 2024Operativ info ENSN
Skien flyplass
Geiteryggen
OBS! Sjekk bildets dato og klokke for gyldighet!

Se større bilde


Tekst og bilder © Grenland Flyklubb 2008 - 2024 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.4