Grenland Flyklubb
Voldsvegen 204,
3739 Skien
Telefon: 903 61087
E-post: post@
grenlandflyklubb.no
Org.nr. 993543381
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
http://www.grenlandflyklubb.no/gif/t.gif
GFK © 2008 - 2024

Sideoppslag:
Idag
Igår
Siste uke
Denne måned
Totalt

1537
1357
13825
34234
5381139
Siden sist oppdatert:
2024-04-10 20:42:28

Site powered by

Sniggabo CMS v.3.4 
Støtt Grenland Flyklubb når du spiller hos Norsk Tipping! Skriv ut dette skjemaet og ta det med til din tippekomisjonær.
 
Eller send SMS med kodeord: GRASROTANDELEN 993543381 til 2020
Logg inn: Bruker id: Passord: Hjelp!

Velkommen til sportsflygruppa i Grenland Flyklubb


Sportsflyging er i prinsippet slik flyging pionerene praktiserte det i flygingens barndom. Her er det selve flyturen over landskapet, nytelsen av den ubetalelige utsikten og friheten som er hele poenget. Grenland Flyklubb har sin egen sportsflygruppe der du kan ta sportsflysertifikatet og etterhvert leie sportsfly til selvkostpris. Vi forklarer deg hvordan du går frem for å oppfylle drømmen din!

Hva er sportsflyging? | Bli sportsflyger | Lyst på prøvetime? | Kontakt oss |
Sportsflyene våre | Historien om oss | Bli medlem | Filer og dokumenter |

Første avdrag på A22 er nå betalt


A22


Da er vi et vesentlig steg videre, første avdrag på A22 er betalt. Dvs vi har betalt opsjonsbeløpet. Andre del betales når maskinen begynner i produksjonen. Tredje del betales når maskinen går ut av produksjonslokalet. Leveringsdatoen er 21. august. Vi krysser fingrene for at alt går vår vei!

I tillegg er det nå søkt om skoletillatelse. For å få til dette, måtte vi etablere en organisasjon rundt mikrogruppa. Som fortalt tidligere, har Odd Tore Onstad vært så grei å stille opp som skoleleder til vi får andre medlemmer som tilfredsstiller kravet til å bli skoleleder. Det vil selvfølgelig ta noe tid.

I tillegg har Finn Hugo Zahl sagt seg villig til å være vår instruktør og Operative leder. Han er allerede i gang som instruktør for oss på motorfly. Vi har vært mer enn heldige med disse to, som nå også er medlemmer i mikrogruppa!

Da er organisasjonen som følger:

Mikrogruppa i Grenland Flyklubb
Gruppeleder : Ole Jonny Sivertsen
Skoleleder: Odd Tore Onstad
Operativ leder: Finn Hugo Zahl
Flytryggingsleder: Ole Jonny Sivertsen
Miljøansvarlig: Oddmar Ballestad
Teknisk leder: Håkon Amlie

Vi jobber også med å få til en eller annen ordning for et fuel-anlegg. Dette er dessverre ikke så enkelt i og med vi må benytte bilbensin. Ingen selskap er interessert i å anlegge et tankanlegg fordi mengden vi benytter er alt for liten. Vi vurderer derfor å benytte enten fat eller plastkanner for bensin, innelåst. Hvor et slikt anlegg kan plasseres og hvordan det skal fylles og administreres, vurderes. Vi må i alle fall passe på at vi får et anlegg som er iht forskrifter og  godkjent både av direktoratet for samfunnsikkerhet og beredskap og av flyplassledelsen.

Vi burde også hatt et møte i gruppa før sommeren. Men nå er vi midt i ferietiden og det er vanskelig å samle folket. Vi prøver igjen så fort ferietiden er over og høsten er i anmarsj.
Vi har virkelig noe å se frem til.

De som nå vil begynne med skoling allerede til høsten, må sende Ole Jonny en mail på ojs@Techconsultants.no. Fort deg så du ikke risikerer å måtte vente til andre gruppe.
 
PS! Husk å holde av den 14. august til flydagen på Geiteryggen. Vi har snakket med Ringerike Mikroflyklubb, som også har kjøpt en A22, om de vil komme denne dagen. I tillegg prøver Bjørn Østrem å komme med sin nye italienske aluminiumscub, Trial, fra Nando Groppo.


Skriv en kommentar til denne artikkelen:
Navn:  *
Kommentar:  *
Kode:  *
 
Kommentarer:Hver høst starter klubben teoriundervisning til privatflygersertifikatet. Du kan likevel starte den praktiske flygingen når du selv vil. Ta kontakt!
Les mer »Gavekort til konfirmanten? Eller få deg en prøvetime i et av Grenland Flyklubbs motorfly for kun kroner 2400,-
Mer info her »Hos oss kan du begynne flygingen på sportsfly når som helst på året.
Ta kontakt!
Mer info her »
Apr

23

Husk: Fly-in på Geiteryggen 11. mai 2024
Husk ungdomsdag den 24 augustOperativ info ENSN
Skien flyplass
Geiteryggen
OBS! Sjekk bildets dato og klokke for gyldighet!

Se større bilde


Tekst og bilder © Grenland Flyklubb 2008 - 2024 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.4