Flyoperativ leder informerer om flykjøp

Det har desverre vært liten informasjon rundt prosessen med flykjøp i GFK. Men det har vært litt hektisk å finne tid i ferien for oss alle. Men jeg kan si som følger: Det jobbes med innsamling fra medlemmer (som er veldig dårlig fortsatt så heng på !), nettsøk etter potensielle fly og vurderinger på finansiering av flykjøp.

Alt er også sendt styret for vurdering/gjennomgang slik at de kan vurdere opp mot den økonomiske situasjonen i klubben. Men det avgjort at lavvinget fly blir erstatningen for MTT. Det vil om ikke lenge bli kalt inn til nytt møte hvor det vil bli lagt frem en foreløpig situasjonsrapport på hvor langt vi er kommet en løsning. Regner med dette vil bli etter at Flydagen 20. august er gjennomført. Så jeg oppfordrer alle til fortsatt engasjere seg og komme med innspill.

Ronny
ronnykaasa@gmail.com

Kraftig vind
Regn, 3 °C
Flau vind, 1.5 m/s fra Sør.
2.1 mm nedbør.
Regn

Vanskelige kjøreforhold
Regn, 8 °C
Lett bris, 4.9 m/s fra Sør.
2.1 mm nedbør.
Regn