19412

Mikrotreff på Geiteryggen torsdag 26. mai

Torsdag 26. mai kl 16:00, vil mikrogruppa i Grenland Flyklubb arrangere en liten sammenkomst i klubbhuset på Geiteryggen med grill og pølser. Er været fint og varmt, vil vi være ute så mye som mulig. Vi vil også innby andre mikroflyklubber i rimelig nærhet. Vi prøver å begynne kl 1600, men det er bare å komme når det måtte passe. Blir kun lagt opp med noe å bite i, samt en hyggelig prat med andre flyinteresserte.

Alle gjestene får lande gratis denne gangen. Vi har også gjort avtale med tårnet om at gjestene får ta av igjen selv om tårnet ikke er bemannet.

Vi er ennå ikke ferdige med oppussing av klubbhuset, men vi har vært så heldige å få låne fallskjermklubben sitt lokale om det skulle skjære seg.

Håper så mange som mulig setter av tid og vil komme. En fordel, men ingen betingelse at du sender meg en mail om du kommer. Det viktigste er at du deltar!

Mvh,
Ole Jonny Sivertsen
Grenland Flyklubb, mikrogruppa

tirsdag
Lettskyet, -3 °C
Flau vind, 1.1 m/s fra Vest.
Lettskyet

onsdag
Klarvær, -4 °C
Flau vind, 1.3 m/s fra Vest.
Klarvær