Info fra mikrogruppa

Et ønske fra Rune Løkeberg er at de som nå er klare til å fly, og holder på med ”sertifikatet” på mikro, sender en mail til han om hvilke dager de ønsker å fly. Dette fordi han ønsker å få til en effektiv skoling fremover. Husk han kjører mange mil for å hjelpe oss! Kontakt han så fort som mulig!

Det er ikke tvil om at når han reiser så langt, er det viktig at flygning kan begynne så snart han er ankommet. Det vil si at DI og bensinfylling skal være unnagjort. Gode forslag til ordning mottas med takk!
Bensinfyllingspørsmålet er dessverre ennå ikke løst. Det er tungt, og kan lett medføre skade når man skal ballansere en kanne over vingen. Vi må få til et annet opplegg. Forslag mottas med takk!

Det har dessverre vært alt for lite flyging med maskinen. Mange forhold har vært årsaken til det. Vi får nå håpe på at medlemmene benytter den sjansen de har fått og melder seg på for å få timer på maskinen. Rune er mer enn villig til å stille opp for å få medlemmene på vingene.

Vi vil også fremover sette i verk PR-tiltak for å få nye og gjerne unge medlemmer. Selvfølgelig mottar vi også her gjerne forslag til gode tiltak.

Ikke glem medlemsmøtet på mandag den 28 mars kl 1800 i klubblokalet på Geiteryggen. Her vil vi også gå igjennom noen av de temaer som var på programmet på Oppfriskningskurset på Værnes i februar. Ta med loggbøker for å få underskrevet gjennomgått sikkerhetsinformasjon.

Husk også eksamen samme dag kl 1500. Da må du på forhånd sakt ifra til Odd Tore Onhstad,
odd-tore@nanco.no

NB! Bensinkannene til flyet er plassert i den hvite store containeren plassert ved siden av hangaren. Samme nøkkel som klubbhuset.
Vi må ikke plassere bensinkannene i hangaren!

Da håper vi på en kjempefin vår, med mange fine flyturer!

Ole Jonny

2011-03-25 14:34:36 av Steinar Kaalstad
I siste flynytt så var det mobile tanker beregnet på flybensin. En Ide og ha en mobiltank med pumpe og teller. det koster ikke allvrden og er meget sikkert. Den kan plasseres på en tilhenger. mvh Steinar

lørdag
Lettskyet, 0 °C
Flau vind, 1.3 m/s fra Sør-sørvest.
Lettskyet

søndag
Svak vind, 1.6 m/s fra Sør-sørvest.