Klubbmøte med mikrogruppa

Det var bra oppmøte på onsdagens mikromøte/foredrag. Dette var det første møtet med Mikro som tema og ca 20 stk møtte opp. Endel var forhindret fra å komme , så det får man si var bra. De fremmøtte viste absolutt interesse og det ble spørsmål om jevnlige møter med mikro som tema, og det er noe vi nå prøver å få til.

Det jobbes nå med å finne interesserte instruktører. Allerede så har flere fortalt at de er interesserte. Vår skolesjef vil ta dette opp med våre eksisterende instruktører for å kanskje finne noen potensielle der.

Desto raskere man kan få tak i en flymaskin, desto bedre. Men da må det skaffes penger. Ole Jonny skal lage forslag til et skjema som kan legges ut på hjemmesiden for å lufte interessen. Ole Jonny har blant annet fått tips fra Jarlsberg Flyklubb om hvordan det kan dannes et andelslag.

Følg med videre!

lørdag
Lettskyet, 0 °C
Flau vind, 1.3 m/s fra Sør-sørvest.
Lettskyet

søndag
Svak vind, 1.6 m/s fra Sør-sørvest.