GFK © 2008 - 2019

2019-08-17 06:40:39

Har du lyst til å bli pilot?

Grenland flyklubb inviterer alle interesserte til en informasjonsdag lørdag den 7 sept 2019. kl 10:00. Vi forklarer deg hva som skal til for å fly de forskjellige flyene, kostnader for å få sertifikat og gleden ved å kunne reise på flightseeng hvor du vil i Norge eller Europa.

Hva drømmer du om…

Du har kanskje sett flyene ta av og lande på Geiteryggen Flyplass mange ganger, og i den forbindelse drømt at det var du som var pilot om bord i flyet.

Denne drømmen…..

… er det fullt mulig å oppfylle bare du kommer innom en tur. Vi vil da forklare deg hva som skal til og hvilke muligheter du har. Etterpå vil vi gjerne ta deg med på en tur i ett av flyene våre der du kan selv være pilot og turen kan godskrives som første skoletime hvis du ønsker å fortsette.

Hva er kostnaden?

Nå lurer du helt sikkert på hva kostnaden er for ett fullt ferdig flysertifikat.

Kostnaden er avhengig av hvilken vektkategori du vil ha sertifikat på. Du kan regne en minimumspris på ca 60 000 kr til du står med ferdig sertifikat i lommen på den laveste vektklassen.

De andre klassene kan du bygge på stort sett så langt du vil og er som regel første skritt til en flygerutdannelse. Du kan ta sjøflyutsjekk og mørkeflygingsutsjekk i tillegg hvis du ønsker det.

Men best av alt..

Du får en kjempefin hobby som du kan bruke mye tid på hvis du ønsker det, og du vil få utrolig mange flotte turer og opplevelser. Her er det bare du selv som setter begrensningene for opplevelser.

Hva vi kan tilby deg som medlem i klubben?

Klubben har 4 fly innenfor de forskjellige vektklasser som står til din disposisjon når du er ferdig utdannet. Vi har nyoppussete klubblokaler og varmhangar som flyene våre blir oppbevart i. Vi har ett aktivt og sikkert miljø som sier at vi skal ta vare på hverandre i alle sammenhenger.

Nå lurer du sikkert på hva som er forskjellen på de forskjellige vektklassene siden vi skiller disse i 3 kategorier. En av forskjellene er at i den laveste vektklassen er det bare plass til en passasjer og du har ikke lov til å ta med deg flere. I høyere vektklasser har vi 4 seters fly så der kan du ta med deg 3 passasjerer. Det er en del andre ting som skiller det også, men det kan vi prate mer om når du stikker innom.

Flyskolen vår!

Grenland Flyklubb har aktive flyskoler for tre vektklasser av fly. Klubben har egne instruktører som tar deg helt frem til oppflyging på to av klassene og på den letteste vektklassen har vi også to kontrollanter som foretar oppflyging og søknad om lisens.

Håper du setter av denne datoen og tar en tur til Geiteryggen!

27.08 Besøk fra SHT avd Luftfart

OBS! Sjekk bildets dato og klokke for gyldighet!

Se større bilde

Tekst og bilder © Grenland Flyklubb 2008 - 2019 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.3