GFK © 2008 - 2019

2019-08-17 06:40:39

Til alle elever, piloter og ellers interesserte!

LN-YRU som er hovedskoleflyet vårt på mikro!

Helgene 3/4 og 10/11 og 17/18 august vil vi kjøre intensivt med skoling på LN-YRU og LN-YBO. Hvis det blir flyvær skoler vi med begge flyene så langt vi rekker.

Det vil også bli muligheter for oppfriskning av radioprosedyrer, og ellers annen teori som er aktuell. Utsjekk på flyene og rundflyging/demoturer fikser vi så langt vi rekker. Alle elever og alle andre som er interessert i en tur både medlemmer og ikke medlemmer er hjertelig velkomne.

Som elev er det bare å stille opp, vi booker når du kommer og vi kjører 1 times turer inkludert teknisk tid. Vi starter kl 10:00 og holder på så lenge det er behov. Sett av disse helgene til flyging.

Til dere som vurderer å ta sertifikat planlegger vi en informasjonsdag lørdag 7 september der vi sier litt om kravene for å ta flysertifikat og gleden ved å kunne leie fly og reise hvor du vil. Hvis vær vil det bli full anledning for demo turer på flyene. Hvis du bestemmer deg for å fortsette vil denne turen bli logget som din første flytime. Møt opp hvis du er nysgjerrig på hva dette er. Det er ingen påmelding og ingen krav til fortsettelse om du kommer, dette er bare informasjon for deg som er interessert. Tidsplan kommer senere, men sett av det meste av dagen hvis du har anledning.

Håper vi ser nettopp deg!

27.08 Besøk fra SHT avd Luftfart

OBS! Sjekk bildets dato og klokke for gyldighet!

Se større bilde

Tekst og bilder © Grenland Flyklubb 2008 - 2019 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.3