GFK © 2008 - 2019

2019-07-19 07:11:20

Tirsdag 27 august får vi besøk av SHT avd Luftfart

Tirsdag 27 august får vi besøk av Stein Arne Lien fra Statens Havarikommisjon for transport avdeling for luftfart. Han vil gjennomgå ulykker i fra både motor og mikromiljøet som vi alle kan lære av
Lien etterforsker alle typer ulykker fra GA miljøet og de fatale som har vært innenfor mikromiljøet. Hvilke ulykker han vil ta for seg har jeg ikke oversikt over enda men han lover at det skal bli et variert program for begge kategorier.

Vi i GFK ønsker at alle som har tilholdssted på Geiteryggen vil delta på denne kvelden. Her burde det være mye å lære for alle erfaringsnivå. Det vil bli fullt mulig å stille spørsmål underveis

Sett av denne kvelden slik at vi virkelig fyller klubblokalet vårt til siste sitteplass. Jeg kommer med mere utfyllende informasjon så snart jeg får tilgang til det.

OBS! Sjekk bildets dato og klokke for gyldighet!

Se større bilde

Tekst og bilder © Grenland Flyklubb 2008 - 2019 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.3