GFK © 2008 - 2018

2018-07-06 19:46:14

Adgangskort til klubbhus GFK og flyplass

Innen kort tid regner vi med at dagens system for adgangskontroll vil bli blir endret. Kontrollenheten for port og dør på vår side av plassen kommer til oss. Den andre siden av plassen vil bli driftet som tidligere.

Derfor må vi før dette arbeidet påbegynnes bygge opp vår egen kontrollenhet med tilhørende database. For å gjøre overgangen så smidig som mulig vil vi at de som har adgangskort i dag sender til GFKs e-post adresse: (post@grenlandflyklubb.no) med følgende opplysninger:

1. Nr. på adgangskortet ditt. Dette er ett 8-sifret nummer som du finner nederst på det hvite (blanke) tilleggskortet som ligger under navneskiltet.

2 Kode som du i dag benytter i porten. Har du ønske om ny kode kan vi endre denne.

3 Utløpsdato.

Er kortet ditt utløpt og du ønsker kort i framtiden så svar på de samme spørsmålene.
For de som ønsker kort så send gjerne inn beskjed om dette til klubbens e-postadresse.
De som ikke svarer på denne henvendelsen vil risikere at de plutselig en dag kommer til en låst port/dør.

Lørdag 25. august 2018 arrangeres det Bil- og Flyshow på Skien Flyplass, Geiteryggen.

25/8 Bil og Flyshow

søndag
Skyet, 15 °C
Svak vind, 2.5 m/s fra Sør.
Skyet

mandag
Skyet, 16 °C
Lett bris, 4.4 m/s fra Sør.
Skyet

Tekst og bilder © Grenland Flyklubb 2008 - 2018 - Site powered by Sniggabo CMS v. 3.15