Informasjonsmøte nytt mikrofly kurs!

Fredag 24. oktober kl. 19:00 inviterer vi deg til informasjonsmøte om mikroflyging! Mikroflyging er for alle som har fylt 16 år og som har normal helse. Vi starter nytt kurs i november, så bli med!

Mikroflyging er en utrolig morsom, spennende, givende og ikke minst BILLIG inngang til luftsporten!
Grenland flyklubb startet mikrogruppa i 2010, og idag er vi over 20 personer som koser oss i lufta i et gult og kult mikrofly, Aeroprakt A22L.

Vi håper du har lyst til å komme deg på vingene og se hvor morsom dette er.
De aller fleste med normal helse kan begynne med denne luftsporten, fra du har fylt 16 år, til du ikke lenger kan se og høre, ca når du er 100 år gammel! :)

Kom på informasjonsmøtet vårt, vi lover å servere kaffe og kake og massevis av informasjon og fristelser.

Vi sees!

PS!  Dersom du ikke har anledning til å delta på informasjonsmøtet, MEN er veldig interessert likevel: Ta kontakt med vår skolesjef Frode Sveinungsen 45289936(ring/sms) eller epost: flyfrode@hotmail.com

lørdag
Skyet, -1 °C
Svak vind, 1.6 m/s fra Sør-sørvest.
Skyet

søndag
Klarvær, -1 °C
Svak vind, 2.4 m/s fra Sør-sørvest.
Klarvær